EHBO Cursus

EHBO Cursus

Wil je een erkend EHBO certificaat halen? Les krijgen van een ervaren instructeur? Op je eigen locatie? Wij werken met ervaren instructeurs. Deze zijn verdeeld over heel Nederland. Tijdens deze leerzame cursussen is de sfeer altijd ontspannen. Dit is wat we keer op keer op horen van onze enthousiaste cursisten.

EHBO Cursus met veel persoonlijke aandacht in een perfecte ambiance!

Tijdens onze EHBO cursus werken wij in kleine groepen. Dit wordt door cursisten heel goed ontvangen. Dit blijkt telkens weer uit de laatste feedback van onze EHBO cursisten. Onze kleine groepen zijn de nummer één reden om iedere keer opnieuw de herhalingscursus bij ons te volgen.

Veel interactie tijdens de cursus

Tijdens de EHBO cursus is de interactie met de instructeur heel groot, leer je je medecursisten sneller kennen en hoef je niet alleen maar te wachten op elkaar. Je bent lekker bezig, actief en vooral praktisch oefenen.

Verkorting cursustijd

Door met kleine groepen wordt de cursustijd verkort, waarbij de kwaliteit wordt behouden. Een ideale combinatie dat veel tijd en kosten bespaart.

Groepscursus EHBO

Reanimatie inclusief AED (Defibrillator)

Vast onderdeel van de cursus

Een EHBO cursus bestaat uit heel veel onderdelen. De reanimatie is altijd een vast onderdeel. Dit komt dan ook voor in de eindtermen van alle certificeerders. Bij reanimatie hoort tegenwoordig het gebruik van een AED.

Reanimatie en het gebruik van een AED worden zowel in onze leeromgeving behandeld als in de praktijk. Wil je een AED aanschaffen? Dan kunnen wij je daar in adviseren! Ook kunnen we je trainen met de door jou aangeschafte AED.

De meest geschikte AED voor jouw locatie?

Leren via internet

Een perfecte voorbereiding met duidelijke filmpjes

Online je theorie volgen is een perfecte manier om de leerstof snel op te nemen. EHBO leren via internet heeft veel voordelen.

Duidelijke filmpjes, slechts 3 à 4 uur

EHBO leren via internet betekent leren in via onze beveiligde digitale leeromgeving. Door middel van video’s wordt je door de hele EHBO lesstof heengeloods. Aan het einde van de theorie (duurt max. 4 uur), doe je een online theorie examen en ontvang je een theorie certificaat.

“Top cursus, prima uitleg! Vooral het werken in kleine groepen is erg fijn. Daarom veel extra info mee gekregen.”

Piet de Vries

Snel een EHBO certificaat met EHBO pas

Officieel erkend.

Dat is natuurlijk het uiteindelijke doel. Wij leveren – bij het behalen van de toetsen en goed uitvoeren van de verschillende verrichtingen – binnen ongeveer 2 weken na de cursus een erkend EHBO certificaat waarmee je kunt aantonen dat je hebt deelgenomen aan de EHBO cursus.

Nikta, Oranje Kruis, NRR, LPEV of Medic First Aid?

De ministeries van OCW en SZW hebben de verschillende certificeringen aan elkaar gelijkgesteld en erkend. De inhoud van alle verschillende opleidingen verschilt op detail, maar is altijd gebaseerd op de eindtermen van het Oranje Kruis. De wijze van examinering verschilt wel in grote mate. Alle certificaten hebben in Nederland dus dezelfde status. Groepscursus EHBO kan dan ook alle verschillende certificeringen, certificaten en diploma’s leveren. Standaard werken wij met het Nikta als certificerende organisatie. Deze certificering wordt onder andere gebruikt bij Defensie, Politie, door Ambulance Chauffeurs, door Gastouders, Kinderdag opvang en nog vele andere branches en instituten. Heel betrouwbaar en degelijk dus.

EHBO basiscursus, herhalingscursus of gemengd.

Wij verzorgen basiscursussen én cursussen voor cursisten die al een certificaat hebben en deze willen verlengen. Gemengde groepen zijn ook mogelijk.

Op zoek naar een EHBO herhaling?

Wanneer je op zoek bent naar een EHBO herhalingscursus, dan is de EHBO cursus van een halve dag perfect. We herhalen en oefenen dan de praktische vaardigheden uit de EHBO cursus. Je krijgt toegang tot onze lesstof via internet, maar bent vrij om dit wel of niet door te nemen.

Op zoek naar een EHBO basiscursus?

Ben je op zoek naar een basis EHBO cursus en wil je daar zo min mogelijk tijd voor kwijt zijn? Dan is de EHBO cursus in een halve dag een zeer goede optie. We verwachten dan wel dat je van te voren via internet de theorie hebt doorgenomen. Hiervoor hebben wij een digitale leeromgeving. Door het gebruik van video’s is deze erg makkelijk in gebruik. Wel een basis cursus EHBO, maar GEEN e-learning? Heb je geen zin in leren via internet, maar wil je gewoon aanschuiven tijdens een EHBO cursus? Dan is de EHBO cursus in 1 dag (eendaagse EHBO) een prima keuze.

Gemengde groepen

Gemengde groepen (basis en herhaling)

Onze cursusopzet leent zich uitstekend om basiscursisten en herhalingscursisten in één groep op te leiden.  Door onze gebruiksvriendelijke e-learning kunnen basiscursisten zich binnen 2 uur klaar stomen voor de cursus.

Wel een basis cursus EHBO, maar GEEN e-learning?

Heb je geen zin in leren via internet? Dan is EHBO cursus in 1 dag (eendaagse EHBO) een prima keuze.

Meer weten?

Alles komt aan bod

Inhoud conform de eindtermen van het Oranje Kruis

Een EHBO cursus kent een vaste inhoud. Als de cursusduur langer is dan wordt de stof wat diepgaander behandeld.

Praktijk en theorie

Oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Dat vinden wij heel belangrijk bij de EHBO. Hoe meer en vaker je oefent, hoe adequater je kan optreden als er daadwerkelijk iets gebeurd. En de theorie? Die kan je volgen via internet, maar dat hoeft niet. Je hebt dan wel meer tijd om te oefenen of je kan de cursusduur verkorten.

Wat kan je verwachten van cursus eerste hulp?

De cursus eerste hulp bestaat grofweg uit twee onderdelen: de theorie en de praktijk. Om je kennis op pijl te brengen beginnen we altijd bij een groot deel van de theorie. De theorie kan je volgen in onze online leeromgeving. Dit kan gewoon tijdens de les in onze 1 daagse ehbo cursus variant. Hier leer je de basis onderwerpen die je moet kennen om juist te kunnen handelen. Ook als je de theorie kent is oefening belangrijk. Het uitvoeren leer je namelijk in de praktijk.

Wij zijn trots op beoordelingen van onze groepscursussen!

Trainer

Lesmateriaal

Behandelde onderwerpen

Totaal beoordeling

Gemiddelde o.b.v. +/- 100 beoordelingsformulieren van diverse groepen

Pakket standaard

}

Halve dag

Incl. online leermateriaal

Incl. Safetyschool Certificaat

Incl. gebruik AED & reanimatiepoppen

tot 12 personen

€ 797,-*

€66,42* p.p. bij 12 pers.

*excl. 21% btw

Extra mogelijkheden

Door de brede inzetbaarheid van onze instructeurs kunnen wij vele maatwerk oplossingen bieden. Wij komen graag met u in contact om dit verder te bespreken

Schrijf je in voor de groepscursus

Standaardpakket – €797,– Laat je gegevens achter en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om je bestelling af te ronden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo, kunnen we u helpen?